English Svenska Norsk
 


Hjem
Smil Teamet
Møt Smil Teamet
Klinikken
Laboratorium
Smile Design
Metoder
Smile Gallery
Priser og Garantier
Reise
Sjekkliste
Om Gdansk
Flyreiser
Hoteller
Kontakt oss
Kontakt
Spør Tannlegen
Online Konsultasjon
Vi ringer deg
Fornoyde Pasienter
 

 

Møt kosmetisk tannlege Anna Sarzynska


La oss gi deg det perfekte smilet!

Dr. Sarzynska har mastergrad og er utdannet innenfor proteseteknikk.

Dr. Sarzynska har praktisert i Gdansk siden 2000 og har opparbeidet seg ett omdømme som er karakterisert av perfeksjonisme og omsorg. Dr. Anna Sarzynska studerte og fikk sin mastergrad på det prestisjefylte italienske universitetet i Sienna. Dr Sarzynska og hennes dedikerte team av medarbeidere tilbyr ett mangfold av kosmetisk tannbehandling for å kunne hjelpe deg med å få det vakre smilet du alltid har ønsket deg. Vår førsteklasses tannbehandlings klinikk anvender utelukkende den nyeste og mest moderne tannbehandlingsteknologien og vi har ett eget fullt utstyrt tannbehandlingslaboratorium.

Uansett om du vil ha ett nytt, vakkert smil, en fantastisk "make over" av ditt smil, eller en seks måneders kontroll, så kan du stole på oss og legge din tannhelse og ditt nye smil, trygt i hendene til dr. Sarzynska og hennes medarbeidere. Vi er meget grundige og omtenksomme og vi verdsetter verdien av et sunt vakkert smil. La Dr. Sarzynska hjelpe deg med å få det vakreste og lyseste smil i dag.

Vår lange erfaring og utdanning gjør at vi har ferdighetene til å skape ett optimalt og estetisk smil ved hjelp av ulike behandlinger. Dette omfatter kroner, implantater og Tannbroer. Komplette og uttakbare partielle tannproteser, TMD kjeve komplikasjoner, traumatiske skader i munnens struktur, eller munn kreft rekonstruksjon og kontinuerlig oppfølging og behandling.

Mange av de pasienter vi behandler har komplekse behov og vi gjør en stor innsats for at våre polske og internasjonale pasienter får den beste diagnostikk, evaluering og grundig forståelse av deres tannbehandlings behov. Vi ønsker at våre pasienter skal forstå risikoene og fordelene i sammenheng med alle de mulige behandlingsalternativene. Dette for at du kan ta en veloverveid beslutning når det gjelder din tannhelse. Vi etterstreber en kvalitetsforbedring av din tannhelse og å forbedre ditt smils estetiske utseende. 
 
       
Kosmetisk Tannbehandling Før du går i utlandet Kontakt, Kontakt oss
 
 
Copyright © 2015 Medica Travel, All Rights Reserved


Månedens smil :)