English Svenska Norsk
 


Hjem
Smil Teamet
Smile Design
Estetisk Tannpleie
Smile Makeover
Smertefri behandling
Tannbleking »
Bonding
Cosmetic Contouring
Hvite fyllinger/innlegg
Skallfasetter »
Porselenskroner
Tannbro
Kosmetisk Proteser
Tannimplantater
Smile Gallery
Priser og Garantier
Reise
Kontakt oss
Fornoyde Pasienter
 

 

Porselenskroner

Hvis tannen er veldig ødelagt, på grunn av karies (huller) eller hvis noe av tannen mangler, så kan tannlegen foreslå å behandle den ødelagte tannen med en porselenskrone.

Det finnes forskjellige typer porselenskroner som: Cercon (Zirkonium), PFM-Kroner, Di Vinci Porselenskroner, Empress, etc. Forskjellen mellom disse er, hvilken type materiale som er brukt, noe som også har innflytelse på kronens styrke, holdbarhet og utseende.

Porselenkroner med metall (PFM) er både sterke og holdbare og de blir hovedsakelig brukt i bakerste del av munnen. En mere estetisk fint utseende krone er typen Zirkonium (Cercon). Det er en metallfri type løsning som er estetisk og gir et utseende som er tett på utseendet av den naturlige tannen.

En porselenskrone dekker hele tannen fra tannkjøttet og kan bli utformet i forskjellige former, lengder, bredder og farger. Det er også effektiv å bruke kroner til å rette opp på store uregelmessigheter, når det ikke er nok med en porselensskallfasett. Behandlingen er smertefri og du behøver to konsultasjoner hos tannlegen.

Forberede tannen til en krone

Hvis tannroten og tannens styrke er sterk nok, vil tannlegen bare slipe vekk en del av tannemaljen og dentinet.

 

Hvis roten er for skadet og for svak kan det bli nødvendig å sette inn et tannrots innlegg laget av metall for å gi tannen støtte til kronen. I slike tilfeller må rotfyllingen utføres før kronen kan settes på.

På grunn av at kronen må passe perfekt og at den må passe perfekt til alle de andre tennene, så må det utarbeides flere tann avstøpninger, som må sendes til tannlaboratoriet. Tannlegen setter inn midlertidige kroner inntil neste konsultasjon.

 

I løpet av den andre konsultasjonen vil tannlegen lime fast kronen til tannrots innlegget. Avhengig av hvilken type materiale som anvendes, vil kronen kunne holde i 25 år.

 
 
       
Kosmetisk Tannbehandling Før du går i utlandet Kontakt, Kontakt oss
 
 
Copyright © 2015 Medica Travel, All Rights Reserved


Månedens smil :)