English Svenska Norsk
 


Hjem
Smil Teamet
Smile Design
Estetisk Tannpleie
Smile Makeover
Smertefri behandling
Tannbleking »
Bonding
Cosmetic Contouring
Hvite fyllinger/innlegg
Skallfasetter »
Porselenskroner
Tannbro
Kosmetisk Proteser
Tannimplantater
Smile Gallery
Priser og Garantier
Reise
Kontakt oss
Fornoyde Pasienter
 

 

Porselen skallfasettenes skjønnhet

Hva er porselen skallfasetter?
En porselen skallfasett blir også kalt tannfallsett, eller porselenslaminat. Det er en tynn skive porselenskall som påsettes med bonding på fronten av tannen. Dette er et bra alternativ hvis du har misfargede tenner, vanskelige flekker, ødelagte, eller hakk i tennene. Porselenet er skjørt, men når den påsettes tannen er det veldig sterkt og holdbart.

Ikke alle porselen skallfasetter er like!

Det finnes flere forskjellige faktorer som innvirker på det ønskede resultatet av ditt smils utseende og komposisjon: kromatisk verdi, overflate utseende, tekstur, anatomisk form og utseende, symmetri og lyshet. Disse karakteristika gjør at dine tenner ser naturlige ut.

Det er derfor altavgjørende at tannlegen bruker en dyktig og talentfull tanntekniker, som har et kunstnerisk øye og som bruker den beste type porselen til å skape den fineste skjønnhet av naturlige tenner. Ellers er risikoen stor for at tennene vil se falske ut og porselenet må byttes ut fordi det blir tidlig gult. Porselen skallfasetter av høy kvalitet beholder deres farge og varer i mange år.

 

 

Hvordan kan porselen skallfasetter endre mitt smil? »

     
 
 
       
Kosmetisk Tannbehandling Før du går i utlandet Kontakt, Kontakt oss
 
 
Copyright © 2015 Medica Travel, All Rights Reserved


Månedens smil :)