English Svenska Norsk
 


Hjem
Smil Teamet
Smile Design
Estetisk Tannpleie
Smile Makeover
Smertefri behandling
Tannbleking »
Bonding
Cosmetic Contouring
Hvite fyllinger/innlegg
Skallfasetter »
Porselenskroner
Tannbro
Kosmetisk Proteser
Tannimplantater
Smile Gallery
Priser og Garantier
Reise
Kontakt oss
Fornoyde Pasienter
 

 

Hvordan en totalbehandling kan forbedre ditt smilLag den perfekte smil!

Kosmetisk tannbehandling krever mange års erfaring, veldig avansert spesialutstyr og evnen til å tenke utradisjonelt. Dette kan det ikke undervises i på tannlegehøyskolen. Tannlegen må ha en visjon som en kunstner for å oppnå de aller beste resultatene for pasientene. Hver person representerer et forskjellig sett med helsemessige og estetiske problemer og hver enkelt person ønsker et unikt utseende.

Kosmetikk tannlege Dr. Anna Sarzynska vil undersøke dine tenner og ditt utseende sammen med deg og vil fortelle deg hva som kan forbedres med en totalbehandling av ditt smil.

For å kunne se hvordan ditt nye smil og tenner vil se ut vil tanntekniker Jerzy Laskowski omdanne bildet av ditt smil og dine tenner til en 3D modell, som du kan få og undersøke.

 

   

Se ditt nye smil
Når du er klar til å fortsette videre behandling, blir det utformet en prøvemodell fra 3D modellen, hvor du kan teste de nye midlertidige tennene i din munn. Diss midlertidige tennene kan bli regulert hvis det er nødvendig. De midlertidige tennene vil bli duplisert, kopierte i den endelige versjonen og gjenoppbyggingen av tennene. Du vil så få forelagt en behandlingsplan og du vil bli opplyst om alle omkostningene for en totalbehandling av ditt smil.

   

Sunne tenner før kosmetisk behandling kan starte
Før tannlegen kan starte behandlingen og skape ditt nye smil skal dine tenner og ditt tannkjøtt være fri for betennelse. Alle dine gamle tannfyllinger og kroner vil bli fjernet og eventuelle hull vil bli behandlet. Deretter vil det bli foretatt tannskalering og tannrensing. Tidsperspektivet vil avhenge av hvilken status og tilstand dine tenner er i når behandlingen begynner.

 

   

Ditt nye smil
Den kosmetiske tannlegen forbereder tennene i samsvar med 3D modellen og prøvemodellen og det vil bli utformet en ny formavstøpning. De nye porselensinnlegg skallfasetter/kroner er håndlaget. Porselen av høy kvalitet blir tilført de nye porselensskallfasetter/kroner og overflaten av kronen/skallfasetten blir tilpasset og farget i samsvar med en naturlig tanns utseende. Dette varer omkring 7-9 arbeidsdager, avhengig av hvor mange skallfasetter og eller kroner du har behov for. Når dette er utført, fastgjør tannlegen skallfasettene/kronene på de forberedte og behandlede og de overskytende fyllinger fjernes fra kantene av tannfasettene. Det vil bli foretatt en tannbitskontroll for å se om tannskallfasettene er påført på korrekt vis på tennene. Nå er det på tide å gå ut og vise frem ditt fantastiske smil :)

 

 
 
       
Kosmetisk Tannbehandling Før du går i utlandet Kontakt, Kontakt oss
 
 
Copyright © 2015 Medica Travel, All Rights Reserved


Månedens smil :)