English Svenska Norsk
 


Hjem
Smil Teamet
Smile Design
Innledning
Estetiske Prinsipper
Personlighet
Smile Makeover
Estetisk Tannpleie
Smile Gallery
Priser og Garantier
Reise
Kontakt oss
Fornoyde Pasienter
 

 

Ditt smil viser din personlighet

Vi lærer tidlig i livet å kjenne forskjell på ulike ansiktsuttrykk, som en nøkkel til forskjellige personlighetstyper. Dette er ofte basert på innlærte stereotype mønstre og erfaringer med forskjellige typer mennesker.

Kjennetegn som gir deg personlighet:

Hår

 

Håret innrammer ansiktet og gir personen personlighet og karakter.

Håret har sitt eget uttrykk ,lengden, fargen og  strukturen på din hårsil, reflekterer din personlighet, seksualitet og ditt indre Jeg. For eksempel folk som farger deres hår svart, lider ofte av depresjon.
 

Øyne og øyelokk


 

Øyne og deres eksponering er viktige for en persons skjønnhet og personlige karisma. Om man bruker briller eller ikke, har også betydning for personligheten.

 

Nesen

 


Formen og størrelsen på nesen utgjør den enkeltes unike utseende og personlighet. For eksempel kan en ørne formet nese gi inntrykk av sterk vilje og selvstendighet, mens en smal nese kan vise sjenanse.


 

Kinn og hake

 

 

 

Kinnene og haken utgjør en persons karakter. Kinn som er markerte uttrykker maskulinitet, autoritet og stahet, mens små kinn kan gi inntrykk av sjenerthet.

Markerte kinnbein utgjør en estetisk ramme om øynene og uttrykker en selvsikker og utadvendt personlighet.

 

Ørene

 

 

 

Dine ører forteller også noe om din personlighet. For eksempel, utstående ører uttrykker nysgjerrighet og kreativitet. Ører som sitter tett inntil hodet uttrykker en påpasselig og organisert personlighet.

 

Leppene

 

 

Trutmunn-lepper uttrykker en omsorgsfull og følsom personlighet og store lepper uttrykker raushet.

Tenner

 

Dine to fortenner forteller noe om din alder. Når du er ung er de to fortenner (posisjon 11, 21) rektangulære med avrundede hjørner. Når aldring begynner å vises, blir de to fortennene mer formet som kvadrater med rette hjørner.

Tennene til venstre og til høyre for dine fortenner (posisjon 12, 22) gir ofte en tydelig signal om kjønn. Kvinner pleier å ha mer avrundede tenner for enden og de er litt kortere enn de sentrale fortenner. Menn derimot pleier å ha lengre laterale tenner, som er nesten samme størrelse som de sentrale fortennene.

Personligheten kan ofte bestemmes ut fra formene på hjørnetennene. Jo spissere og jo mer fremstående tennene er, jo mer aggressiv og kraftfull er personligheten. Til kontrast, jo flatere og rundere endene er, jo mer passive er personligheten.

Tanngnissing uttrykker en blanding av psykologi, livsstil, personlige karaktertrekk, inkludert: angst, stress, eller følelsen av sinne eller konkurranseinstinkt.

 

 

Hva gjør dine tenner, ører, din nese, ditt hår, dine kinn, lepper, eller øyne med deg, og stemmer det overens med din sanne personlighet ? Se på smilet ditt i et speil! Dette vil vise deg hvor viktig smilet er når det handler om hvordan du blir oppfattet av andre.

Du kan imidlertid ikke endre din personlighet; du er den du er, men ved å gjøre det du kan gjøre, vil du helt sikkert komme langt I forhold til å bevare et positivt selvbilde og bli den du ønsker å være. Vårt team “Our smile team” elsker å skape vakre smil, som reflekterer en persons rette personlighet og de elsker å forbedre selvtilliten og selvfølelsen til pasientene.

 

« Estetiske Prinsipper
     
 
 
       
Kosmetisk Tannbehandling Før du går i utlandet Kontakt, Kontakt oss
 
 
Copyright © 2015 Medica Travel, All Rights Reserved


Månedens smil :)