English Svenska Norsk
 


Hjem
Smil Teamet
Smile Design
Metoder
Smile Gallery
Priser og Garantier
Reise
Sjekkliste
Om Gdansk
Flyreiser
Hoteller
Kontakt oss
Kontakt
Spør Tannlegen
Online Konsultasjon
Vi ringer deg
Fornoyde Pasienter
 

 

Sjekkliste

Her er en sjekkliste som vil hjelpe deg med å planlegge din behandling “Smile Design Teamet”. For å vite hvordan ting fungerer, vennligst les denne siden nøye, før du reiser til Polen.


1 - Fyll ut vår online registrerings skjema »
For å kunne gi deg all informasjon om priser, behandlinger, flyreiser og hoteller før du kommer til oss, må vi kjenne til din medisinske og helsemessige tilstand samt din tannhelse status. Vi må vite hva du ønsker av behandling og når du har mulighet for å komme hit. Vær snill å vedlegge dine digitale røntgenbilder hvis du har noen.


   

2 - Vi vil sende deg et estimert prisoverslag.
Når du har mottatt prisoverslaget og behandlingsplanen din, vil du få følgende informasjon: Hva som kommer til å skje, hvor mye din behandling “Smile Design treatment” vil koste, hvor lang tid behandlingen vil ta og opplysning om mulige datoer. Med denne informasjonen kan du bestemme deg om vi er den rette klinikken for deg.

Forsikre deg ved å sjekke din søppel/spam e-post mappe hvis du ikke har mottatt svar innen 48 timer. Vi svarer på epost forespørsler innen 48 timer.


   

3 - Velg en passende flyavgang og velg ditt bosted.
Når du har bestemt deg for å motta behandling hos oss, må du velge flyreiser og bosted

Flyreiser: Det mest populære flyselskap anvendt av tidligere kunder er :Wizzair eller Ryan Air, som har direkte flyvninger til Gdansk i Polen og prisene varierer fra 100-500 NKR en vei. Les mere om Flyreiser til Gdansk »

Hoteller: Det finnes en lang rekke hoteller, leiligheter og hosteller i nærheten av klinikken. Les mer om Hoteller i Gdansk ». Vi hjelper deg gjerne med å booke bosted.

   

4. Når du har valgt flyreiser og innkvartering:
La oss vite det, ring oss eller mail oss om når du har mulighet for å komme. Vi kan booke alt som finnes her i Gdansk. Det eneste du trenger å gjøre er, å bestille flyreise.

 

5 - Bekreftelse
Når alt er bestilt vil du motta en e-post med den endelige bekreftelse av behandlingen, med praktisk informasjon om ditt opphold.

 

6 - Avhenting på flyplassen
Vi tilbyr gratis flytransport til alle våre kunder. Kjøreturen til hotellet tar ca 20 minutter med vanlig trafikk.

 

7 - Konsultasjoner
Selv om vi allerede vet hva slags behandling du ønsker deg, vil teamet vårt “Smile Design team” gjennomføre en konsultasjon med deg hvor de gir deg gode råd og svarer på spørsmål du eventuelt har.  

Etter din konsultasjon med teamet “Smile Design Team” vil du få en endelig behandlingsplan med prisoverslag.

 

8 - Behandling
Behandlingen starter når du har godkjent den endelige behandlingsplanen.

   

9 - Betaling
Tannbehandling: Betaling skjer for hver enkel tannlegekonsultasjon. For protesebehandling skal du betale 50% av den samlede pris, når forberedelsene til protesen er utført og resten betales ved neste konsultasjon, når behandlingen er fullført.

Betaling skjer med polske zlotys. Klinikken tar også imot Visa og Mastercard og du kan også betale med direkte internett bankoverføring.

   

10 - Dra hjem med ett smil om munnen :)
Før du forlater klinikken, vil tannlegen gi deg veiledning om hvordan du tar vare på ditt nye smil. Dine tilbakemeldinger\feedback er verdifull for oss og vi vil anmode om å utfylle et lite spørreskjema, før du forlater oss, samt be deg om å gi en personlig bedømmelse av din “smile Design” tannbehandling, når du kommer hjem.


Etterbehandling/Vedlikehold
Følg instruksjonene som du får av tannlegen/tannteknikeren nøye. Du kan alltid kontakte tannlegen/tannteknikeren, eller oss hvis du lurer på noe, eller hvis du har noen problemer.

Kontroller “Check-ups”
I løpet av garantiperioden, skal du komme tilbake til oss, minst en gang per år, så tannlegen kan kontrollere ditt smil og rense dine tenner, så dine nye tenner vil holde mange år fremover. Hvis du har hatt kirurgisk behandling, vil kontrollen finne sted 6 måneder etter den kirurgiske behandlingen.

Ta det første skrittet for å få et vakkert smil allerede i dag!
Kontakt oss i dag for å starte din behandling “Smile Design treatment”. Du vil ikke bare spare masse penger og tid, men du vil også få den beste behandlingen Polen kan tilby på en godkjent, engelsktalende klinikk med erfarne tannleger og personale som bryr seg om deg.

 

 
 
       
Kosmetisk Tannbehandling Før du går i utlandet Kontakt, Kontakt oss
 
 
Copyright © 2015 Medica Travel, All Rights Reserved


Månedens smil :)